OFFICE DESIGN AND REFURBISHMENT, BASINGSTOKE

  • CLIENT:  REASSURED

  • SECTOR:  INSURANCE

  • LOCATION:  BASINGSTOKE, HAMPSHIRE

  • SIZE:  12,600 SQ FT

  • SCOPE:  DESIGN, REFURBISHMENT, FURNITURE.

“The end result is a head office that a company of our stature can now be truly proud of and which provides a fantastic working environment.”

Director, REASSURED

OFFICE DESIGN AND REFURBISHMENT PROJECT. BASINGSTOKE.

Reassured is an award-winning FCA-registered life insurance company based in Basingstoke, Hampshire. Due to their continued growth they took on additional space in Belvedere House in Basing View, Basingstoke. They needed to design their new office spaces to fit in the staff numbers and also needed to refurbish the offices. Their initial requirement was for their IT department. As they were happy with the outcome of this refurbishment project they then awarded a further project to refurbish an additional space for their customer service team. The refurbishment project included new flooring, partitioning, decoration and electrical work in addition to furniture.

THE RIGHT PARTNER FOR A OFFICE DESIGN AND REFURBISHMENT IN BASINGSTOKE.

Reassured were looking for a company who they could work with. Also someone who was capable of a redesigning their office to fit in the staff numbers they needed and also create a vibrant design. The design of the office had to be colourful and motivational for their staff, encourage collaboration and retain their talent. Our design team were able to work with the directors to achieve the look and feel they wanted. 

One point of difference that set Spectrum Workplace apart was our collaborative approach in working with the client. The client also appreciated the innovative design solutions that our design team came up with.

REASSURED, BASINGSTOKE

KEY CLIENT REQUIREMENTS

  • A  carefully designed office space to fit in their growing staff numbers
  • A vibrant colourful design to motivate staff
  • New meeting rooms of various sizes
  • New breakout and canteen spaces
  • New flooring and decoration throughout
  • New office furniture including covid-secure screens

CLIENT TESTIMONIALS

What was the outcome for the client of carrying out an office refurbishment of their new offices in Basingstoke?

To answer that question, here are some testimonials from some of the staff involved in the office design and fitout process.

“We had heard great things about Spectrum from another local employer and asked them to investigate creating an amazing workplace for our new Basingstoke office on Basing View. We were immediately impressed with their design concepts from both a practical and visual perspective. Once the work commenced their professionalism and communication was exemplary.”

Manager, REASSURED

“From initial discussions, through design and build, through to after-care the professionalism that Spectrum showed throughout each project was exemplary.  Did we have some niggles along the way? Yes we did. But for me the mark of a good company is how they react and address the issues raised. Rather than look to deflect any issues, Spectrum addressed them head on and ensured that our new offices were delivered to the high standard we would expect.”

Director, REASSURED